friesjournaal logo

Op de foto staand vlnr: Jeroen van der Geest (Le Petit Bistro Sneek), Jan Douwstra (Boomsma Distilleerderij en Wijnkoperij), Thom van der Heide (De Oranjetuin Tjaarda), Patrick Hendriks (vestigingsdirecteur HANOS Heerenveen), Marc van Gulick (Bistro Nijeholt Lauswolt), Jaap Poelstra (Wijnkoperij Wielinga), Marten Haga (Zuiver Joure), Sjouke Schilstra (Vis en Meer Woudsend), Roland Bakker (Zuiver Vlieland), Theo Feenstra (commercieel manager HANOS Heerenveen), Andreas van den Berg (UNiK Wijnhuis), Jildert de Jong (Fourcroy), Daniël van den Berg (UNiK Wijnhuis), Johan Schotanus (De Jouster Toer Joure), Jan Volker (Kwast Wijninkoperij) en ? (Icarius Wijnen). Geknield vlnr Benthe Smithuis (Le Petit Bistro), Nely Smit (Zuiver Joure), Maya Schilstra (Vis en Meer), Diana Thijsseling (De Jouster Toer), Aafke van der Veen (secretariaat Fryslân Culinair), Bea Brouwer (De Hinde Hindeloopen), Siebolt de Bruin (NNRD), Wytze Huitema (NNRD) en Tjitte de Wolff (Hotel Tjaarda).

JOURE - Elk jaar biedt Fryslân Culinair haar partners een Vriendenlunch aan. De laatste keer werd die gehouden in restaurant De Jouster Toer. Daar had men een uitstekende lunch bereid. Het nuttige gaat tijdens zo’n lunch samen met het aangename: elkaar treffen, bijpraten, nieuws en ervaringen uitwisselen en lekker eten. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partners