Het Fries Journaal | Kroniek van het goede leven in Friesland | is een netwerkkrant met een herkenbaar, scherp profiel en telt een oplage van 6.000 exemplaren. Het Fries Journaal is de grootste Business-to-Business krant van Friesland. Het Fries Journaal wordt gelezen door personen die zich maatschappelijk en sociaal bewegen in: bedrijfsleven | vastgoed sector | financiële dienstverlening | openbaar bestuur | politiek (provinciaal en landelijk) | kunst en cultuur | sport | horeca | toerisme | society.
Rubrieken
Naast nieuws uit het bedrijfsleven zijn er een aantal vaste rubrieken zoals: zakentransfers | het familiebedrijf | quotes uit de friese samenleving | in de schijnwerpers | aan de lijn met | het talent | winnaars & verliezers | levensloop | opinie | columns | Friesland onder de loep.
Fryslân Culinair Journaal
In het Fries Journaal is het Fryslân Culinair Journaal als binnenkatern opgenomen.
Hierin wordt nieuws gebracht over de deelnemende restaurants van Fryslân Culinair, verslaggeving van activiteiten, proeverijen en tevens een gevarieerd aanbod van artikelen en berichten. Human interest is een belangrijk item. Want eten, genieten en gastvrijheid bieden is een sociaal gebeuren. Mensen staan centraal in de krant.
Aanvullende informatie
Jaargang 18
Oplage 6.000 exemplaren
Verschijningsfrequentie 6 x per jaar
Formaat 297 * 420 mm (A3)
Uitvoering full-colour
Druk offset