friesjournaal logo

vlnr: Jorrit, Jeroen, Joep en Jasper van Deynen.

SINT NICOLAASGA – Alsof engeltjes in je oren piesen, zo ongelooflijk welluidend klinken de audio- en videosystemen van Van Deynen smart solutions, specialist in domotica, beeld, geluid en akoestiek. In het schitterende nieuwe audio experience center aan de Tsjûkemarwei in Sint Nicolaasga zijn belevingsruimtes ingericht en je weet niet wat je ziet en hoort, althans, je wíst het niet. Want bij Van Deynen openbaart zich een compleet nieuwe wereld. Alles daar overtreft namelijk de aardse werkelijkheid. Van Deynen staat dan ook aan de top op hun vakgebied. Beveiliging, lichtplan, op afstand bedienbare systemen en alles wat woon- en werkcomfort verhoogt kan worden geïntegreerd. Dat zijn de slimme, hoogwaardige audio-, video-, licht- en domotica-oplossingen van Van Deynen.

In het Experiencecenter klinkt alles anders, alles beter dan wat je voorheen hebt gehoord en bekeken. Om te ontdekken welk geluid je het prettigst vindt, zijn er meerdere belevingsruimtes met elk verschillende audiosystemen. 

‘Elk merk, elk apparaat heeft namelijk een eigen geluid dat net weer ietsje anders klinkt. Een ieder heeft z’n eigen muzieksmaak maar ook z’n favoriete sound,’ vertelt Jasper van Deynen, één van de vier broers achter dit prachtige familiebedrijf. De andere zijn JorritJeroen en Joep.

Er is ook een sfeervolle living ingericht om de combinatie van beeld en geluid met domotica te ervaren. Lichten en verwarming gaan aan, gordijnen gaan automatisch open en dicht, de tv schakelt naar het gekozen programma, en voor elke stemming hoor je de juiste muziek. Met een paar klikken breng je vervolgens de gewenste sfeer in huis. 

In aanstekelijke entourages, van mondain, trendy en retro tot bar en boulevard, laat Van Deynen je films, documentaires en concerten optimaal beleven. Het summum is de thuisbioscoop. Geluid voel je in de stoel en stroomt als het ware door je aderen. Het is alsof je je werkelijk bevindt in de actiescènes, prooi bent van een roofdier, de spits die wordt toegejuicht, de dader met de politie op je hielen. Je staat er letterlijk middenin.

Partners